1
2
3

Shërbimet e Bashkisë Mallakastër

Welcome to Bashkia Mallakaster

No front page content has been created yet.

Rreth Bashkisë

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual...

Lexo me shume

Zbulo Qytetin

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual...

Lexo me shume

Për Qytetarët

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual...

Lexo me shume

Miratohet buxheti i vitit 2018, më shumë rrugë dhe shërbime

Këshilli i Bashkisë Mallakastër miratoi sot Buxhetin për vitin 2018. Ky buxhet është hartuar me kujdes nga stafi i Bashkisë Mallakastër duke u bazuar tek kërkesat, ankesat dhe sugjerimet e qytetarëve, të shprehura  në zyrat e Bashkisë gjatë vitit 2017. 
Miratimi i këtij buxheti vjen pas...

Dita Botërore për parandalimin e dhunës ndaj fëmijëve!

Në kuadër të ditës Botërore për parandalimin e dhunës ndaj fëmijëve 19 Nëntori, Kryetari i Bashkisë Mallakastër z. Agron Kapllanaj priti në zyrën e tij një grup fëmijësh. Gjatë bashkëbisedimit me fëmijët Kryetari i Bashkisë i siguroi ata se ai dhe stafi i tij do të jenë gardianët e të drejtave...