1
2
3

Shërbimet e Bashkisë Mallakastër

Welcome to Bashkia Mallakaster

No front page content has been created yet.

Rreth Bashkisë

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual...

Lexo me shume

Zbulo Qytetin

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual...

Lexo me shume

Për Qytetarët

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual...

Lexo me shume

Në Ditën Botërore të Sindromës Down

"Miqtë e mi, komuniteti im”- Përfitimet nga mjedisi gjithëpërfshirës për fëmijët e të sotmes dhe të rriturit e së nesërmes.

Në Ditën Botërore të Sindromës Down, e Martë 21 Mars 2017, Bashkia Mallakastër në bashkëpunim me Qendrën Xhonatan organizoi fushatën sensibilizuese për komunitetin...

Në vazhdim të vizitës së tyre në Bashkinë e Mallakastrës, Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri

Në vazhdim të vizitës së tyre në Bashkinë e Mallakastrës, Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri,  z. Christoph Graf,  Shefi i Zyrës së Këshillit të Evropës në Shqipëri, z. Claus Neukirch si dhe eksperti për çështje të demokracisë direkte, z. Andreas Gross, së bashku me kryetarin e Bashkisë ,z. Agron...