Festa e vitit te ri dhe krishtlindjeve ne kopshtin nr 1

Data e Aktivitetit: 
21/12/2016

Kryetari i Bashkisë Z.Agron Kapllanaj , ishte i pranishëm sot në Kopshtin Nr.1 për të parë aktivitetet festive të fëmijëve . Gjatë takimit kryetari i shpërndau dhurata simbolike për fëmijët. Ai gjithashtu përcolli mesazhe urimi për Krishtlindjet dhe Vitin e ri 2017, duke uruar një vit të mbarë e të begatë, me lumturi dhe shëndet për të gjithë fëmijët mallakastriot

Foto nga aktiviteti