Aktivitete nga Bashkia Mallakastër

Në vazhdim të vizitës së tyre në Bashkinë e Mallakastrës, Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri,  z. Christoph Graf,  Shefi i Zyrës së Këshillit të Evropës në Shqipëri, z. Claus Neukirch si dhe eksperti për çështje të demokracisë direkte, z. Andreas Gross, së bashku me kryetarin e Bashkisë ,z. Agron...

Bashkia Mallakastër mirëpret vizitorë të veçantë. Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri, z.Christoph Graf, shefi i Zyrës së Këshillit të Evropës, z.Claus Neukirch si dhe eksperti për çështjet e demokracisë direkte profesor Andreas Gross zhvilluan këtë...

U zhvillua sot mbledhja e këshillit bashkiak ku u paraqitën projekt vendimet e mëposhtme:
1. Miratimi i projektvendimit për miratimin e paketës fiskale për vitin 2017
2. Miratimi i projektvendimit për buxhetin e vitit 2017 i Bashkisë Mallakastër.
3. Miratimi i projektvendimit...

Kryetari i Bashkisë Z.Agron Kapllanaj , ishte i pranishëm sot në Kopshtin Nr.1 për të parë aktivitetet festive të fëmijëve . Gjatë takimit kryetari i shpërndau dhurata simbolike për fëmijët. Ai gjithashtu përcolli mesazhe urimi për Krishtlindjet dhe Vitin e ri 2017, duke uruar një vit të mbarë e...

Në kuadër të fushatës së 16 ditëve të aktivizimit të dhunës ndaj grave, që zhvillohen çdo vit nga 25 nëntori - 10 dhjetor, Bashkia Mallakastër ndërmori një fushatë sensibilizuese për të gjithë qytetarët e saj. Pjese e fushatës u bënë edhe nxënësit e shkollës "Besëlidhja" nën moton e...

Takim informues për aplikimin e sistemit të ri të ndihmës ekonomike në Bashkinë Mallakastër. Në ketë takim morën pjese Drejtoresha e Drejtorisë Rajonale Fier Alba Stefa, Përgjegjësi në bashki Pellumb Lamaj,Administratori i njësisë Administrative Dukas si dhe të gjithë Administratorët Social të...

Nësë këta që sot ne i nderojmë dhanë jetën dhe i falën Shqipërisë lirinë, ne, pasardhësit e tyre, duhet ti kushtojmë gjithë mundin, mendjen dhe vullnetin tone, për zhvillimin e mëtejshëm të Shqipërisë! Qoftë i përjetshëm kujtimi dhe vepra e tyre!...

Nësë këta që sot ne i nderojmë dhanë...

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual... Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual.. Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin...