Aktivitete nga Bashkia Mallakastër

Këshilli i Bashkisë Mallakastër miratoi sot Buxhetin për vitin 2018. Ky buxhet është hartuar me kujdes nga stafi i Bashkisë Mallakastër duke u bazuar tek kërkesat, ankesat dhe sugjerimet e qytetarëve, të shprehura  në zyrat e Bashkisë gjatë vitit 2017. 
Miratimi i këtij buxheti vjen pas...

Në kuadër të ditës Botërore për parandalimin e dhunës ndaj fëmijëve 19 Nëntori, Kryetari i Bashkisë Mallakastër z. Agron Kapllanaj priti në zyrën e tij një grup fëmijësh. Gjatë bashkëbisedimit me fëmijët Kryetari i Bashkisë i siguroi ata se ai dhe stafi i tij do të jenë gardianët e të drejtave...

Më datën 25  tetor 2017, në bashkinë Mallakastër u  organizua takimi i parë ndërgjegjësues “Për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna në familje”, me mbështetjen e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim PNUD, me fonde të Qeverisë së Suedisë.

Ky takim u zhvillua në...

Më datën 25  tetor 2017, në bashkinë Mallakastër u ngrit “Mekanizmi për Koordinimin dhe Referimin e rasteve të Dhunës Kundër Grave dhe Dhunës në Familje” me mbështetjen e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim PNUD, me fonde të Qeverisë së Suedisë.

Në këtë kuadër, u zhvillua...

"Miqtë e mi, komuniteti im”- Përfitimet nga mjedisi gjithëpërfshirës për fëmijët e të sotmes dhe të rriturit e së nesërmes.

Në Ditën Botërore të Sindromës Down, e Martë 21 Mars 2017, Bashkia Mallakastër në bashkëpunim me Qendrën Xhonatan organizoi fushatën sensibilizuese për komunitetin...

Në vazhdim të vizitës së tyre në Bashkinë e Mallakastrës, Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri,  z. Christoph Graf,  Shefi i Zyrës së Këshillit të Evropës në Shqipëri, z. Claus Neukirch si dhe eksperti për çështje të demokracisë direkte, z. Andreas Gross, së bashku me kryetarin e Bashkisë ,z. Agron...

Bashkia Mallakastër mirëpret vizitorë të veçantë. Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri, z.Christoph Graf, shefi i Zyrës së Këshillit të Evropës, z.Claus Neukirch si dhe eksperti për çështjet e demokracisë direkte profesor Andreas Gross zhvilluan këtë...

U zhvillua sot mbledhja e këshillit bashkiak ku u paraqitën projekt vendimet e mëposhtme:
1. Miratimi i projektvendimit për miratimin e paketës fiskale për vitin 2017
2. Miratimi i projektvendimit për buxhetin e vitit 2017 i Bashkisë Mallakastër.
3. Miratimi i projektvendimit...

Kryetari i Bashkisë Z.Agron Kapllanaj , ishte i pranishëm sot në Kopshtin Nr.1 për të parë aktivitetet festive të fëmijëve . Gjatë takimit kryetari i shpërndau dhurata simbolike për fëmijët. Ai gjithashtu përcolli mesazhe urimi për Krishtlindjet dhe Vitin e ri 2017, duke uruar një vit të mbarë e...