Irjanela Malasi

Irjanela Malasi
Partia Socialiste

Arsimi i Lartë

Universiteti Mjekësor i Tiranës

Fakulteti i Mjekësisë

Dega: Mjekësi e përgjithshme

Eksperiencat e punësimit  

Fushata sensibilizuese për sëmundje të ndryshme mjekësore  

Praktik në QSUT dhe spitale private si Spitali Amerikan

Pjesëmarrje në organizimet e Kryqit te Kuq, në projekte studimore mjekësore, konferenca e seminare të  ndryshme mjekësore    

kontakt: 
email:
cel: 00355698644112