Këshilli Bashkiak

Kryetar Këshilli
Sekretar i keshillit
Aleanca Demokratike
Lëvizja Socialiste Për Integrim
Lëvizja Socialiste Për Integrim
Lëvizja Socialiste Për Integrim
Partia Agrare Ambientaliste E Shqipërisë
Partia Balli Kombëtar Demokrat
Partia Bashkimi Demokrat
Partia Demokracia Sociale
Partia Demokratike
Partia Demokristiane E Shqipërisë
Partia Drejtësi,Integrim Dhe Unitet
Partia E Bashkimit Mysliman Të Shqipërisë
Partia Lëvizja E Legalitetit
Partia Për Mbrojtjen E Të Drejtave Të Emigrantëve
Partia Republikane
Partia Socialiste E Shqipërisë
Partia Socialiste E Shqipërisë
Partia Socialiste E Shqipërisë
Partia Socialiste E Shqipërisë
Partia Unitetit Kombëtar