Viti i ri shkollor 2019 - 2020

Data e Aktivitetit: 
16/09/2019

E nisëm këtë vit në dy shkollat e ri konstruktuara totalisht "Besëlidhja " dhe shkolla e mesme e bashkuar "Dervish Hekali ". Bashkia e Mallakastrës uron gjithë nxënësit dhe mësuesit një vit të mbar mësimor dhe me sa më shumë arritje. Ashtu siç me mbështetjen e qeverisë Shqiptare për këtë vit kemi dy shkolla me ambiente bashkëkohore dhe kushte të shkëlqyera , ne do të jemi një mbështetje e vazhdueshme për të përmirësuar në vijimësi kushtet e shkollave dhe kopshteve nga njëra anë. Dhe për të mbështetur nxënës të ekselencës , projekte te ndryshme apo edhe nxënës në nevojë nga ana tjetër. Fëmijët te parët ...

Foto nga aktiviteti