Kliton Aliaj

Kliton Aliaj
Partia Demokracia Sociale

 

Te dhena personale

 

Emri / Mbiemri

Kliton Aliaj

Adresa

Rruga “Refat Aliaj”, Lagja “Bylis”, Ballsh

Mobil

+355 693939334

E-mail

klitonfestimi8@gmail.com

Kombesia

Shqiptar

Data e lindjes

13 Qershor 1987

Gjinia

Mashkull

Pervoja profesionale

 

Koha per çdo pune

01 Janar 2023- Aktualisht

Pune dhe posicioni i mbuluar

Pergjegjes i shitjes dhe arketimit

Emri dhe adresa e punedhenesit

Shoqeria Rajonale Ujesjelles Kanalizime Fier Sh.a, Njesia Mallakaster

 

Koha per çdo pune

 

1 Janar 2017 – 31 Dhjetor 2022

Pune dhe posicioni i mbuluar

Drejtor i Departamentit Teknik

Emri dhe adresa e punedhenesit

Sh.a Ujesjelles Kanalizime Mallakaster

Koha per çdo pune

12 Maj 2016 – 31 Dhjetor 2016

Pune dhe posicioni i mbuluar

Kryetar i Deges Teknike

Emri dhe adresa e punedhenesit

Sh.a Ujesjelles Kanalizime Mallakaster

Koha per çdo pune

Qershor 2015 – Aktualisht

Pune dhe posicioni i mbuluar

Anetar Keshilli Bashkiak

Emri dhe adresa e punedhenesit

Bashkia Mallakaster

Koha per çdo pune

2008-2010

Pune dhe posicioni i mbuluar

Futbollist me ekipin e Fk.Skraparit

Emri dhe adresa e punedhenesit

FSHF, Fk.Skraparit

Koha per çdo pune

2007-2008

Pune dhe posicioni i mbuluar

Futbollist me ekipin e Fk.Terbunit

Emri dhe adresa e punedhenesit

FSHF, Fk. Terbunit

Koha per çdo pune

2004-2007

Pune dhe posicioni i mbuluar

Futbollist me ekipin e Fk.Bylis

Emri dhe adresa e punedhenesit

FSHF, Fk. Bylis

Te dhenat dhe formimi

 

Date e diplomimit Titulli i kualifikimit

Aktualisht

Master Profesional Inxhinier Nafte

Universiteti

Universiteti Politiknik Tirane

Date e diplomimit Titulli i kualifikimit

2012-2016

Bachelor ne Shkencat e Levizjes

Universiteti

Universiteti i sporteve Tirane

 

 

Date e diplomimit Titulli i kualifikimit

 

2007-2010

Bachelor ne Inxhinieri Nafte

 

 

 

 

 

 

Universiteti

Universiteti Politiknik Tirane

 

 

 

 

 

 

 

Date e diplomimit Titulli i kualifikimit

 

2022-2006

Diplome Pjekurie

 

 

 

 

 

 

 

 

Institucioni

“Dervish Hekali”

 

 

 

 

 

 

 

 

Profili

Gjimnaz i pergjithshem

 

 

 

 

 

 

 

Gjuhet e Huaja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vetevleresimi

 

Kuptimi

 

 

E folur

 

E shkruar

 

 

Degjimi

 

Leximi

Kuptimi I te folurit

E folura e juaj

 

 

Anglisht

B1

Niveli mesem

B1

Niveli mesem

B1

Niveli mesem

B1

Niveli mesem

B1

Niveli mesem

(*)E pare nga vleresimi europian per gjuhet. Vleresimi ndahet ne 3 Nivele. (A1,A2)=Nivel Elementar; (B1,B2)=Nivel i mesem; (C1,C2)=Nivel i Avancuar;

Kapacitete dhe kompetenca

Informatike

  1. Licensa UEFA-B, 2017
  2. Licensa UEFA-A, 2022 3.     ESOL, Date 03/04/2013

4.     Certifikata Bursa, 2019