Marinela Rrapaj

Marinela Rrapaj
Partia Socialiste

 

Informacion Personal

 

Emri / Mbiemri

Marinela Rrapaj

Addresa

Fratar,Mallakaster

Telefoni(at)

0693372755

 

 

Fax

 

E-mail

marinela.metaj@hotmail.com

 

 

Shtetësia

Shqiptare

 

Data e lindjes

26.09.1995

 

 

Gjinia

Femer

 

 

Punësimi i dëshiruar /

Fusha e punësimit

Punonjese Sociale

 

 

Eksperiencat e punësimit

Kancelari “Euro Office”,Tirane

 

Shtator 2014-Prill 2018

Operatore

Rr:”Sulejman Delvina”,prane sheshit Willson ,Tirane

 

 

 

“Hima Travel and Tours “,Tirane

 

Maj 2018-Gusht 2018

Operatore turistike

Rr.Muhamet Gjollesha ,1001 Tirane

 

 

Njesia Administrative Fratar ,Bashkia Mallakaster

 

Prill 2019-2021

Administratore Sociale P.A.K

Fratar,Mallakaster

 

2021-2023

Specialiste Sekretari-Arkive

Fratar,Mallakaster

 

Qendra Shendetesore Fratar+Kute+Selite 24/7

 

Punonjese Sociale

Prill 2023-aktualisht

 

 

 

 

Arsimi dhe trajnimet

Universiteti I Tiranes

Fakulteti I Shkencave Sociale

 

 

Data

  Shtator 2013-Korrik 2016

Titulli i kualifikimit të arritur

Bachelor ne Pune Sociale

 

 

 

Universiteti I Tiranes

Fakulteti I Shkencave Sociale

 

Tetor 2016-Korrik 2017

Master ne Pune Sociale e Avancuar

 

Instituti i Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve ISSAT

 

   Psikologji Keshillimi

Aftësitë personale dhe kompetencat

 

 

 

Gjuha e nënës

Shqip

 

 

Gjuhë të tjera

Anglisht,Italisht,Spanjisht

 

 

Aftësi kompjuterike dhe kompetenca

Word,Exel,Power Point

 

Leje drejtimi

B