Aktivitete nga Bashkia Mallakastër

Me rastin e festës së 7 Marsit në shkollën "Besëlidhja" në bashkëpunim me Koordinatoren e Bashkimit Europian në Bashkinë Mallakastër dhe Zyrën Arsimore u organizua aktiviteti më i rëndësishëm, që beri bashkë mësues të rinj e të vjetër për të promovuar profesionin fisnik të mësuesit. Mësuesit e...

Sot ishte nje ditë e veçantë me nje aktivitet të veçante të zhvilluar nga koordinatorët e BE në Bashkinë Mallakastër në bashkëpunim me Shoqatën e Logopedistëve Shqiptar me rastin e Ditës Europiane të Logopedisë.Aktiviteti pati sesionin e informimit rreth termit Logopedi ,këndvështrimi i këtyre...

Këshilli i Bashkisë Mallakastër miratoi sot Buxhetin për vitin 2018. Ky buxhet është hartuar me kujdes nga stafi i Bashkisë Mallakastër duke u bazuar tek kërkesat, ankesat dhe sugjerimet e qytetarëve, të shprehura  në zyrat e Bashkisë gjatë vitit 2017. 
Miratimi i këtij buxheti vjen pas...

Në kuadër të ditës Botërore për parandalimin e dhunës ndaj fëmijëve 19 Nëntori, Kryetari i Bashkisë Mallakastër z. Agron Kapllanaj priti në zyrën e tij një grup fëmijësh. Gjatë bashkëbisedimit me fëmijët Kryetari i Bashkisë i siguroi ata se ai dhe stafi i tij do të jenë gardianët e të drejtave...

Më datën 25  tetor 2017, në bashkinë Mallakastër u  organizua takimi i parë ndërgjegjësues “Për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna në familje”, me mbështetjen e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim PNUD, me fonde të Qeverisë së Suedisë.

Ky takim u zhvillua në...

Më datën 25  tetor 2017, në bashkinë Mallakastër u ngrit “Mekanizmi për Koordinimin dhe Referimin e rasteve të Dhunës Kundër Grave dhe Dhunës në Familje” me mbështetjen e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim PNUD, me fonde të Qeverisë së Suedisë.

Në këtë kuadër, u zhvillua...

"Miqtë e mi, komuniteti im”- Përfitimet nga mjedisi gjithëpërfshirës për fëmijët e të sotmes dhe të rriturit e së nesërmes.

Në Ditën Botërore të Sindromës Down, e Martë 21 Mars 2017, Bashkia Mallakastër në bashkëpunim me Qendrën Xhonatan organizoi fushatën sensibilizuese për komunitetin...

Në vazhdim të vizitës së tyre në Bashkinë e Mallakastrës, Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri,  z. Christoph Graf,  Shefi i Zyrës së Këshillit të Evropës në Shqipëri, z. Claus Neukirch si dhe eksperti për çështje të demokracisë direkte, z. Andreas Gross, së bashku me kryetarin e Bashkisë ,z. Agron...

Bashkia Mallakastër mirëpret vizitorë të veçantë. Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri, z.Christoph Graf, shefi i Zyrës së Këshillit të Evropës, z.Claus Neukirch si dhe eksperti për çështjet e demokracisë direkte profesor Andreas Gross zhvilluan këtë...